SOME HELP ?

Åhåhåh! Endast några dagar till skolavslutning och ett sommarlov som lär bli dunderbra!

Men innan dess ska jag se fram emot turneringar, maskerad och husets dag. Sedan bär det av mot avslutningsmiddag och konserten.. Det är liksom där problemet växer och blir allt större och större..

Jag har tänkt att ha den rosa och puttignuttiga klänningen på själva avslutningen och den enkla vita klänningen på middagen.. men den vita sitter finare och därför skulle jag nog gärna ha den på avslutningen istället.. är den rosa för prålig till en middag..?

Hur fan ska man prioritera?? Det är överbelastat i mitt lilla huvud och jag som är sjuk och allt.. ja ni vet ju var kommentarsfältet är - help please.

YOU SEE RIGHT THROUGH ME.

Sitter och glor på Greys Anatomy i myskläder. Njuter av det faktum att jag inte behöver plugga just nu.

Jag längtar som 17 till nästa helg då jag drar till göteborg med bästa carro och träffar sofia! Saknar henne något enormt och att shoppa med en storstadsveteran lär med stor säkerhet blir grymt kul.

I veckan har jag varit på gymnasiet jag ska börja på i höst och träffat flera stycken av dem som jag kommer att spendera den tiden med, är sjukt taggad i nuläget alltså..! Skönt att byta miljö lite och lära känna nytt folk:) Imorgon träffar jag viktor och drar till optikern, och i helgen händer mer roligheter som vanligt.

Ha en bra kväll, puss


DIGGAR LIVET.

Ett collage jag pillade ihop lite snabbt. Som ni ser har helgen och veckan hittills varit grym; jag har hunnit fylla år, tagga Minaj, käka isbitar, leka femåring, sola en massa, checka galna&badsugna grabbar och åka en meter på longboard. Jag gillar livet just nu. Synd att det regnar imorgon.

MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA.

Hade en grymt bra kväll igår med en massa bra vänner! Tack så mycket för att ni gjorde min födelsedag så sjukt kul:)

Bilderna är från släktkalaset i söndag, och igår glömde jag totalt att fota.. men presenterna får ni kika på i ett kommande inlägg!


RSS 2.0