ONT.

Det blev ingen mer uppdatering i helgen, men jag kan säga att bion och söndagen var jättebra! Filmen var sjukt spännande (viktor var dock inte så insatt) och jag älskade slutet trots att det gjorde lite ont i själen när jag insåg att allt var över. 
 
Idag har jag varit sängliggande. Igen. Vettefasen vad det är med mitt immunförsvar, men det sviker mig konstant. Ska ta mig en kopp te nu och plugga lite matte. Kram

BREAKING DAWN.

Hello, jag ligger på golvet i ett renstädat rum (duktig,ja) och fixar lite bilder som jag just tagit. Fick lite inspo av det faktum att jag ska se sista Twilight-filmen ikväll! Åh, som jag har väntat!
 
Igår hade jag en bra kväll med några finfina pojkar som är väldans goa och helt lagom skjutgalna.. Ikväll träffar jag min favorit och tvingar som sagt med honom på bio. Taggandet är nog inte speciellt ömsesidigt, men jag får fjäska med hemlagad middag innan och en massa godis.
 
Ha en superbra dag - jag återkommer antaligen med en rekommendation om filmen och kanske några bilder från kvällen:)
 

TED.

Hade en lång sovmorgon idag och slutade vid ett - såå skönt! nu sitter jag och redigerar lite bilder medan jag kollar på Ted, såå rolig!
 
Ha en grymt bra eftermiddag - det tänker jag ha med hjälp av film och mys:)
 
 
 
 

FREDAGFREDAGFREDAG.

Godmorgon! Vaknade nyss, och är fortfarande trött.. Somnade hur sent som helst igår, så jag antar att jag får skylla mig själv!

I förrgår var jag och Viktor i Göteborg över dagen, det var supermysigt och vi fick med oss några påsar hem. Igår åkte jag, mamma och mormor till IKEA och A6, och där fortsatte jag shoppandet.

Har haft en grymt bra vecka, nu väntar helgen och vi hoppas att den blir minst lika bra! Börjar med att ta en dusch och sedan får vi se vad som händer. Ikväll träffar jag älskling igen - tänkte bli en sån där "noob", några tips?

PUSS

RSS 2.0